Bolaget ska bedriva hotell- och restaurangverksamhet, catering och event, konsultation och utbildning i anslutning härtill och därmed förenlig verksamhet.
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Omsättning (tkr) | 10 392 | 8 918 | 7 363 |
| Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 16 | 918 | 457 |
| Resultat efter finansnetto (tkr) | 13 | 912 | 456 |
| Årets resultat (tkr) | 3 | 549 | 456 |
| Summa tillgångar (tkr) | 3 150 | 2 348 | 1 768 |
| Antal anställda | 6 | 6 | 5 |
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Omsättning (tkr) | 10 392 | 8 918 | 7 363 |
| Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 16 | 918 | 457 |
| Resultat efter finansnetto (tkr) | 13 | 912 | 456 |
| Årets resultat (tkr) | 3 | 549 | 456 |
| TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
|---|---|---|---|
| Anläggningstillgångar (tkr) | 342 | 1 | 6 |
| Omsättningstillgångar (tkr) | 2 808 | 2 346 | 1 762 |
| Tillgångar (tkr) | 3 150 | 2 348 | 1 768 |
| SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
|---|---|---|---|
| Eget kapital (tkr) | 1 175 | 1 172 | 622 |
| Obeskattade reserver (tkr) | 229 | 224 | |
| Avsättningar (tkr) | |||
| Långfristiga skulder (tkr) | |||
| Kortfristiga skulder (tkr) | 1 747 | 952 | 1 145 |
| Skulder och eget kapital (tkr) | 3 150 | 2 348 | 1 768 |
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
| Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
| Löner till övriga anställda (tkr) | |||
| Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
| Sociala kostnader (tkr) | |||
| Utdelning till aktieägare (tkr) |
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Antal anställda | 6 | 6 | 5 |
| Omsättning per anställd (tkr) | 1 732 | 1 486 | 1 473 |
| Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
| Vinstmarginal | 0.1% | 10.3% | 6.2% |
| Soliditet | 42.5% | 56.8% | 35.2% |
| Kassalikviditet | 129.4% | 209.4% | 125.1% |
G-Mix Food AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Pelle Forss Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget ska bedriva hotell- och restaurangverksamhet, catering och event, konsultation och utbildning i anslutning härtill och därmed förenlig verksamhet.